SOK-cadeau

Geef jij een S.O.K. cadeau? Dan geef je iemand een Schop Onder de Kont.

Dit S.O.K cadeau is speciaal voor familieleden, vrienden of collega’s die het altijd hebben over hun droomproject, maar er nooit echt aan lijken te beginnen.

Hoe werkt het? Vul je gegevens in en betaal veilig via Ideal. Daarna sturen we je een mail waarin we informatie vragen over de ontvanger (naam, mailadres of postadres, AVG-proof). Deze ontvangt vervolgens een mooie uitnodiging voor de cadeau-deadline. De begunstigde krijgt een fraaie witte linkersok opgestuurd met het Deadline-logo (sportsokken, want ze moeten aan de slag, one size fits all). Ook zal deze deadlineklant een persoonlijke intake krijgen, waarbij we samen een werkmethode en een aantal telefoontjes afspreken. Bij succes, aan het einde van het traject, sturen we de rechtersok op.

Het S.O.K cadeau duurt maximaal 3 maanden. In die periode zullen wij de begunstigde drie keer bellen. Ook wordt hij/zij/hen lid van onze Deadline Club, een netwerk van creatieven en gelijkgestemden via leuke nieuwsbrieven.

Help die arme uitsteller met een grappig cadeau: een deadline (en een fraaie uitnodiging, en twee mooie witte sokken). Een ludiek en verrassend geschenk, mooi vormgegeven, waar je écht iets aan hebt! Prijs: € 95,- inclusief BTW. Hoe het er precies uitziet? Hysterisch filmpje hier.

Vragen? Mail naar info@deadlinebureau.com, we kunnen ook voor uw gehele afdeling een SOK en/of een voordracht over uitstellen verzorgen.

Tussen droom en daad zit een deadline!