Deadline Bureau in de media

We zijn nog maar kortgeleden begonnen met ons Deadline Bureau maar we beleefden al een ware mediastorm! Hier een overzicht van toffe publicaties, filmpjes en audio tot nu toe. We geven graag interviews en praten met plezier mee in je podcast of show, neem vooral contact op.

Onze thema’s: uitstellen, procrastinatie, creatief werk, doorzettingsvermogen, ZZP, accountability, vrouwelijke ondernemers.

Omroep Zeeland maakte een hilarische mini-documentaire:
hoe het Deadline Bureau de arme Willem van zijn wijntje en Netflix afhoudt en aan het schrijven krijgt.

We staan in de Linda:
Beloofde jij jezelf al vier keer dat je nu écht aan je roman / nieuwe studie / eigen bedrijf zou beginnen, maar ben je door dat uitstelgedrag nog geen klap verder? Je bent niet de enige.

Wendy Wagenmakers voor Dagblad PZC interviewde ons:
Volg je hart! Vervul je diepste wensen! Allemaal leuk en aardig, maar er moet ook brood op de plank komen. En als je dan eindelijk besluit de tijd  te nemen om je dromen waar te maken, sta je toch weer wasgoed te vouwen. Daarom is er nu het Deadline Bureau.

En Sanne Wolters deed dat voor het AD:
Lukt het je maar niet om je opdrachten op tijd af te krijgen en baal je daarvan? Dan kun je vanaf deze week de professionele hulp van het Deadline Bureau inschakelen. Ondernemers Sanny Ensing en Marloes Matthijssen helpen je bij het stellen van doelen en bellen je op voor een motiverende schop onder je kont.

Nu.nl ondervraagde Thijs Launspach en ons over uitstellen en bruikbare tips.
Zoals tip 4: Schakel hulp in.
Launspach benadrukt dat je er niet alleen voor staat. “Je kunt ook andere mensen inzetten als extra stok achter de deur. Spreek bijvoorbeeld aan het begin van de dag met iemand af wat jouw doelen zijn en laat die persoon je desnoods controleren. Zo hoef je niet al je motivatie uit jezelf te halen.”
“Als je je doelen eenmaal gesteld en gedeeld hebt, wil je die ander vaak ook niet teleurstellen”, meent Ensing. “Het is een vorm van sociale controle, maar het werkt echt. Vreemde ogen dwingen”, vult Matthijssen aan.

Varia: de Telegraaf, Jan Willem Staat Op, NPO Radio 2, Radio 538… 

We fleuren ook graag jouw publicatie, event of podcast op. Met een ludieke actie, of een tot nadenken stemmende bijdrage. Neem gerust contact op!