C.P.R.

Kijk, jij weet van aanpakken. Ook al denk je soms van niet. Het is moedig van je dat je deze stap wilt zetten! En je uitstelgedrag gaat confronteren, ombuigen, elimineren. Het idee dat je iemand inhuurt om je achter de vodden te zitten is hilarisch toch? Maar het werkt echt. Wij houden je verantwoordelijk.

Hoe gaan we aan de slag? Vul de gegevens hiernaast in en betaal via de veilige Ideal module. Vervolgens plannen we een persoonlijke intake, vanwege corona niet in real life maar via Zoom of telefonisch. Samen bespreken we je manier van werken en bepalen we een plan van aanpak. En dan gaan we je bellen.

Deze C.P.R. duurt maximaal 4 maanden en in die tijd zullen je ons 4 keer aan de telefoon hebben.  Jij gaat aan de slag, wij houden je eraan. In plaats van in het luchtledige, werk je nu met doelen en deeldoelen. We bellen je om te vragen of het gaat, dit is ook een vorm van sociale controle. Een telefoontje duurt meestal zo’n 30 minuten. Als je niet opneemt proberen we het later nog een keer, maar net zoals in de sportschool is het je eigen verantwoordelijkheid: je trainer komt je ook niet uit je bed trekken (misschien wel een ander soort trainer).

We maken een verslag voor je met inzichten en afspraken, dit mailen we je toe na elk telefoontje. Zodat je op twijfeldagen de boel rustig kunt nalezen.

Dit deadlinetraject is een eenmalige investering van € 255,-, dat is inclusief BTW. Ben je niet tevreden na de eerste twee telefoontjes, dan storten we je geld gewoon terug. Maar geloof ons: na twee telefoontjes ben je diep in je proces. En ben je trots op jezelf.

Heb je behoefte aan een grondige ontwarring van je creatieve proces en extra cheerleading-kracht? Een luisterend oor en nazorg? Dan is het uitgebreidere S.O.S-pakket nog beter geschikt voor jou. Maar wat je ook kiest, je staat op het kruispunt van verandering!

Hou jezelf aan je woord, met een deadline. Wees welkom bij de club!