S.O.S.

Wat geweldig dat je wilt kiezen voor het waarmaken van jouw project.

Met de aanschaf van dit deadlinepakket kies je voor jezelf, en voor excentrieke motivatie. Een mengvorm van intrinsieke en extrinsieke motivatie: vanuit jezelf en vanuit ons Deadline Bureau. Want vreemde ogen dwingen, en dwingende telefoontjes ook. We zijn vriendelijk maar beslist. Jij wil dit, al heel lang. En wij gaan je begeleiden, bevragen, aanmoedigen.

Hoe werkt het? Je vult je gegevens hiernaast in, betaalt handig via Ideal en vervolgens prikken we een datum voor een persoonlijke intake. Vanwege corona doen we dit nu alleen via Zoom of telefonisch. Samen gaan we brainstormen over jouw project. We onderzoeken hoe we jouw wens het beste vorm kunnen geven, welke steuntjes in de rug je nodig hebt. We ontwarren je creatieve proces, maken een stappenplan op maat en bepalen samen de deadlinemomenten. En dan gaan we je bellen.

Je zult ons zes keer persoonlijk aan de lijn krijgen. We bieden een luisterend oor, denken met je mee. Maar zijn vooral heel duidelijk: heb je je doelen behaald? En waarom wel of niet? Zo’n telefoontje duurt meestal zo’n 30 tot 45 minuten. Als je een keer niet opneemt dan proberen we het op een later tijdstip nog een keer. Maar wel opnemen is natuurlijk onderdeel van een moedigere manier van leven. We noteren inzichten en afspraken in een handig dossier, dat we je na elk gesprek mailen.

Aan het eind, jawel als het eind écht in zicht is, zullen we tijd inplannen voor een evaluatie van het project in een waardevol nagesprek. Zodat je vol energie en inspiratie verder kunt gaan op jouw nieuwe pad. Deze S.O.S duurt maximaal 6 maanden en is een eenmalige investering van € 510, dat is inclusief BTW. Wil je een factuur voor je zaak? Mail ons op info@deadlinebureau.com. Ook om een belafspraak in te plannen, als je eerst nog meer informatie nodig hebt.

Als je na twee telefoontjes de klik niet voelt, dan storten we je geld terug. Maar na twee telefoontjes ben je al goed op weg, dat beloven we. Het gaat om de knop omzetten, je innerlijke saboteur om de tuin leiden. Wij bellen met je moedigste zelf, en leren je om de saboteur te saboteren.

Ben je je uitstelgedrag ook zo beu? Hou jezelf aan je woord, met een deadlinepakket. Zet de stap en verbaas jezelf, over zes maanden heb je een belangrijk doel bereikt!